ONZE DIENSTEN

VASTGOEDADVIES

Overweegt u te investeren in vastgoed / vastgoedprojecten? Wij denken graag met u mee. Met onze kennis en ervaring inzake beleggen in vastgoed kunnen wij u adviseren en op de juiste wijze begeleiden in de aankoop van vastgoed.

DESIGN & DEVELOPMENT

Na de aankoop van grond of vastgoed, dragen wij zorg voor het totale project. Design en development komt uit één hand, waarbij wij het financiële aspect ten alle tijde goed in kaart houden. Onze manier van werken resulteert in haalbare projecten.

CREATIEVE OP MAAT OPLOSSINGEN

Wij gaan voor het beste resultaat uit een project. Hiervoor denken wij verder en gaan wij buiten de gebaande paden waar nodig. Om zo, samen met de investeerder, tot een op maat en haalbaar plan te komen.

MODULAIR BOUWEN

AquiVisions is een voorstander van modulair bouwen. Het is een duurzame manier van bouwen en levert bovendien betaalbare woningen op. De modules worden op een industriële wijze gebouwd, bevatten zelfdragende elementen, energiezuinige aspecten zijn eenvoudig toe te passen en de bouw is niet weersafhankelijk.
Het modulaire bouwen is uitermate geschikt voor projecten als: hotels, micro-appartementen, zorginstellingen en studentenhuisvestingen.

PROJECTONTWIKKELING

AquiVisions staat voor totaalontwikkeling van bouwprojecten. Vanaf de eerste oriënterende gesprekken, conceptontwikkeling en haalbaarheidsstudies tot en met de bouwkundige realisatie, oplevering en beheer. Tijdens het volledige proces ligt onze focus op design en de haalbaarheid van het project.

INTERIM MANAGEMENT

Heeft uw organisatie (tijdelijk) behoefte aan meer capaciteit, kennis en expertise op het gebied van projectontwikkeling? AquiVisions staat open om, samen met u, visie en strategie te delen. Neem contact op voor meer informatie.